Elektrifieringsnytt från Langenthal: PIERER Mobility Group utökar sitt långsiktiga samarbete med oss, till att nu även omfatta e-cyklar. Som en del av detta globala samarbete kommer vi att använda vår kunskap inom smörjteknik och skötselprodukter för varumärkena HUSQVARNA, GASGAS E-Bicycles och R Raymon. MOTOREX BIKE LINE är lösningen för alla dessa tre tillverkare, och här förklarar vi varför: I linje med vår slogan "Bikes’ Best Buddies" hjälper våra smörjmedel och skötselprodukter till att säkerställa att även utsläppsfria tvåhjulingar fungerar störningsfritt, så att kunderna kan njuta av sina cyklar under lång tid. PIERER Mobility imponerades dessutom mycket av våra snabbt biologiskt nedbrytbara produkter och deras höga miljövänlighet.

MOTOREX och PIERER Mobility Group har redan ett långsiktigt partnerskap inom motorcykelsektorn: Vi är officiell smörjpartner för mc-tillverkarna KTM, HUSQVARNA och GASGAS och stöder dem i deras framgångsrika deltagande i nationell och internationell motorsport – från MotoGP, motocross, enduro och trial till terrängrally.

I egenskap av Europas ledande tillverkare av motordrivna tvåhjulingar är PIERER Mobility Group också välpositionerade när det gäller cyeklbaserade elfordon. PIERER Group har ett brett sortiment elektriskt assisterade tvåhjulingar med nollutsläpp för alla marknadssegment, genom sina varumärken HUSQVARNA, GASGAS E-Bicycles och R Raymon. Alla dessa tillverkare använder sig nu av MOTOREX smörjmedel som standard.

Det spelar ingen roll om du använder din cykel på leder, i bergen, till enduro, terrängcykling, cykelcross eller landsväg, det imponerande sortimentet BIKE LINE är den perfekta lösningen för hårt använda tävlingscyklar, mountainbikes och vardagscyklar, men också för e- och sparkcyklar. Smörjmedel och skötselprodukter i de fyra kategorierna CLEAN, CARE, LUBE och WORKSHOP kombinerar kvalitet i världsklass med exceptionellt skydd mot korrosion och slitage och säkerställ långvarig glans. Detta stöder vårt påstående "Bikes' Best Buddies". Som schweiziskt företag vill vi placera vårt sortiment BIKE LINE som idealisk partner till alla som cyklar eller åker någon form av tvåhjuling. Den certifierade eko-märkningen på behållarna visar på den exemplariska miljövänligheten hos "BIKE LINE"-produkterna.